Want your
own Fotopage?






 
Layman's Garden

By: Layman Garderner

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 7-Jul-2008 00:00 Email | Share | Bookmark
Idaman Suri

Lengang Langkawi
Here we come....!
 
 
 
 
 
Lengang lah.. Sapa nak membeli ni..
Geng iol ni sebok lah nak beli camera... Olympus!
Selepas lunch yang menggembirakan, petang acara bebas lagi.... Hari ni lah baru ke Idaman Suri.... Sebenarnya tarikh lawatan weols ni bagus sebab tidak coincide ngan school hols... Jadi lengang lah jalan2 Langkawi & pelancong membelinya pun kurang.... iols x beli apa2 pun semua pinggan mangkuk yang dibeli zaman dulu still alright walau pun sudah bosan ngan pattern mereka....

Ramainya mokcik2 ni berbeli......

uols dah ada ke yang ni kat rumah... iols ni anti yg tiruan cam ni....
Quote:
Pemancing Ikan - x daya iol nak hasut 40 orang, yg sorang ni pun iol x daya hasut jangan beli... nanti rosak apa ke, susah nak dtg balik nak tukar.... iol berfp ni pun secara rahsia ini kan pula nak jam kan fp... x yah lah ye... Idaman suri ni mcm rhyme sikit bunyinya tapi HIG yg x ryme pun apa kurang nya.... popular pun kepada yg bukan haji....
halamanku - Memang lah besar IS tapi seems model2 pinggan mangkuknya dah berkurangan... Maybe sebab dah banyak modal dihabiskan utk renovation, x cukup dah nak pusing... hehehe. Then kalu nak bagi iols house warming, bagilah yg okid butterfly putih tu... yg lain pun x berkenaan...
i dont think pekerja2 tu bosan ngan pinggan mangkuk, maybe kalu ada model baru, theyols cepat2 order utk simpanan koleksi sindri... Mesti harga berpatutan!
xde lah berjaya pun nak ajak join delaykan perjalanan dgn snap snap sebab beliau x reti guna... Katanya nanti balik KL akan baca whole manual baru nak use all the functions... Adeh... Guna je le yg standard2 tu dulu!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net