Want your
own Fotopage?








 
Layman's Garden

By: Layman Garderner

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-Jan-2008 00:00 Email | Share | Bookmark
Begonia Oren

Nice striking color
Semut
Daun berbulu
Jawapannya
 
Cuba teka dulu bunga pokok yang mana satu kah ini.... Clue Pertama tolak markah 20%.. Pokok ini memang ditanam sebagai bunga hiasan semenjak sama lama dengan pokok puding. Clue kedua tolak markah 30%.. Keseluruhan pokok ini seakan2 berbulu dari daun hingga batang & bunga juga.

Entahlah, saya pun x tahu nama pokok ini sebenar tetapi ia menyerupai pokok kumpulan Begonias... Hidup sebentar saja diGarden Layman..

Kalau ada sesiapa yang mengakui memang tahu bunga dia atas adalah pokok yang dalam gambar ini, waaa saya respek uols lah... Saya pun x cam juga dulu..

Quote:
Halamanku - x delah spiky2 sangat tu...x lah menggatal... lembut je bulu2 tu.. x kan kena oh malanggua nya.. Tanam lah.. mesti oooh aaah gak kat Lamanku tu... Lepas tengok link uols rasa nakkk je kerja kat nurseri theyols tu... Nak dapatkan ilmu menjadikan bunga2 lagu tu... Sukarewan pun x pe... (Konon)
grey - Kann... macam they ols sangkut plastik je... cuma kita trust Laman yg bagi link bunga sebenar sebab dia je pandai baca...Pekena sirap??! Jom pekena teh tarik ....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net