Layman's Garden

By: Layman Garderner

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 31-May-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Album Butterfly Park II - SideWay Butterfly

 
 
 
View all 6 photos...

Rupa-rupanya butterflies nya x lah jinak sangat, bebas juga lah bertebangan, x lah kita melihat mereka sebagai terpenjara, as the animals kat zoo. Yang paling detailed patent adalah yg gambar besar ni lah...
Quote:
Pemancing Ikan - Sideways pun x lah mudah sangat juga, cuma sebab banyak rama2nya kat taman ini & theyols terkurung pulak tuh.. Lagi pun hari tu nak doreh, dapat enam ekor je sideways...
Oooo ingatkan ada kengkawan uols yang rekomen pergi yang warung geliga itu... Yang tempat nama Satar tu memang direkomen & popular tapi di Kemaman...
<< jeff >> - TQ.. TQ... Sounds like an honest compliment from uols...
baning - Hehehe sama.. iols paste Malay lacewing sebab kagum kesenian lukisan dikepaknya...
Halamanku - Mr. Baning gave the name tu... garden iols pun xde M.lacewing ni... Hehehe galian katanya... Mana album uols? Ye ke 2-3 kali round lagi... iols ingat kan iols je yg not enough yet. Tapi yg iols letihnya melihatkan kakak tu looks like had enough & sweaty2 & the friend tu, looks tired carrying... nanti next time nak gi sorang2 lah... huhuhu



Saturday, 30-May-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Album Butterfly Park

Tgn Halamanku
 
 
View all 12 photos...
Pergi Taman Rama2 bersama Halamanku hari Sabtu lepas, kalau x kerana panas & nak mengejar kapalterbang, harus iols dok kat sana sampai petang. The only gambar Mr. Halamanku yang iols ada hanyalah tangan beliau, dimana rama2 gambar no1 tu minum peluh beliau... Eeeew
Quote:
Pemancing Ikan - Eh eh eh... malu la iols kat Halamanku kalau nak ambil untung seringgit gitu... Zaman2 dulu adalah juga persaan nak buat pengambilan untung lagu tu, sekarang tiada lagi.. Taman rama2 rm8, ada gak lah gambar, musium Islam tu, rm12 tapi x dibenarkan mengambil gambar.. Hah lagu mana tu?
baning - Ooo ye kah... Bila nak pi lagi? x tahan jugak kalau asik2 Rm8...



Friday, 29-May-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Limau Nipis Sengeh

 
 
 
View all 5 photos...


Siapa pulak yang tersengeh sengeh kat Layman's Garden nih... Menyampah betul. Haritu rambutan dah tersengeh sengeh. http://gardenlayman.fotopages.com/?entry=1777689 Harini giliran si limau nipis ni pulak.. Geram tau. Apa kena lah masalah kekurangan ilmu garderner ini sampai buah selalu tersengeh. Tapi limau nipis ini memang sedang berbuah lebat, maybe lah x cukup baja nak tampung pertumbuhan semua buah... Huhuhu
Quote:
Pemancing Ikan - Hehehe..tak..tak hiris untuk budu pun.. Dengan keadaan global sekarang, cuaca pun panass then hujannn, harus lah tersengeh2 terus buahan lain kat garden iols.... Errrrkkk x leh ke pakai baju lama lagi, huhuhu
kak hanAZ - Salam & welcome... memang, buah2an kat sini suka tersengih sengih.. Kadang2 bosan melihat sesiapa yang suka sengih2 x tentu pasal
Halamanku - Hahaha... Harus lah iols dah dua kali glemer, kalah artis harapan, time rambutan buah & time limau ni. Kalau gambar kecil nampak sihat lah giginya tapi pada yang gambar besar tu, looks like it needs flossing... huuhuhuuurgh..
iezah azizam - iols cakap pasal kulat lah uols.... bukan manggis,. Sedap kulat tu wooo... x nak lah rasa Linda punya, nampak macam confirm kureng & mahal... huhuhu...uols pi lah try dulu..
baning - Lebih kurang maknanya x cukup baja la ni...
kak hanAZ - Wah best tu ulam2 yg keluarkan angin, malangnya iols x kenal... Next time balik kampung boleh lah tunjuk...
maniss - Bukan macro zoom je...
rithauddin a.k.a spirits - Bukan senyum tapi sengih2


Thursday, 28-May-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sarang Cantik Spider

 
 
 
View all 5 photos...


Siapa pula yang sungguh rajin menganyam sarang dengan tekun dan unik dan sangat berseni begini. Tentulah jawapan spider, tapi spider yang mana satu... Yang abdomen belang2 itu lah tuan empunya, silalah perasan perasan sikit spider mana yang rajin tu ye..
Quote:
Pemancing Ikan - Jangan uols mengcop 'rajin' tu bagi women, marah sesetengah pihak nanti...
Aik.. Sopan sungguh cara cermin kereta uol pecah....
syuhaiza - Percaya lah... iols x pernah cakap bohong Tang mana PI cakap betul tu, tang women ke tang kereta.....
Halamanku - Kalau nak panggil UFO ngan sarang ke ngan musik... Kalau guna sarang, harus lah penuh nanti kat garden iols... Hehehehe, maybe ini sarang sotong kot... aritu ada some tv show tunjuk sotong dok buat sarang atas pokok, pernah tengok x?
baning - x lah unik sangat, banyak sarang2 spider yang memang weaved tebal camni, eg cross spider..


Wednesday, 27-May-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Portrait Belalang

 
Tutup muka malu...
 
View all 4 photos...

Portrait belalang harini adalah bagi memperingati hari Mona Lisa sedunia. Sebenarnya ada juga ciri-ciri nak show off iols tu x takut pegang belalang... hehehe
Quote:
Pemancing Ikan - Haa... tepat kan mcm mona lisa, senyum x senyum tp buat kita nak senyum kat dia... uols senyum sokmor la...asik melancong je... Re: Apo nak buek...dah takdir... huhuhu..
mummy jam - Tapi muka dia macam senyum je kan....
serbanekashop - ?
meorjay - Haaaaa nanti iols tunjuk more bugs portraits
<< jeff >> - Huh... uols jugak.. nanti weekend nak gi kumpul boh dlm balang lah....
Halamanku - Tu lah kan, iols tried to penyek2 kan dia nak suruh keluar hitam2 dia tu, tapi x juga ada... Must be belalang muda masih belum kenal erti cabaran hidup... hehehe, dia kata nak snap snap ke...& tutup muka!


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net