Layman's Garden

By: Layman Garderner

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  99  100  101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  111  112  [113]  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 3-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Sayang Sama Rata

Rama-rama
Belalang
Camoulflage
Camoulflage lah sangat kat Stepping Stones



Rupa Sebenar


Rama-rama


Layan makro lah kejap sebelum mood gardening mari..

Quote:
Halamanku : x yah lah tabik,tabik sifu wei.... Saya mmg ada every intentions to copy fp halamanku including skodeng2. Jgn mare!
boxhousestudio - Inilah ilham Hollywood tu buat cerita hantu tu... iols agak je..


Tuesday, 2-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
The Most Beautiful Of All

Hmmm

Saya kata dia ni cantik sbb badan dia polka dott. Walau bagaimana pun, kepak dia cantik juga sebenarnya. Agaknya lahir di Layman's garden, maka sanggup datang posing sini. Punyalah susah nak tangkap rama-rama... Patutlah sejumlah ramai ingin ke Taman Rama-rama atau pun build one such taman....

Quote:
tensic : TQ TQ... Lepas ni x de lah yg cantik2 lagi...

helli : Nampak nya permanentlah. Tp ingat nak bagi konsep sama saja.. cuma miss u ols.. Buat lah yg .com cam Lamanhati tu, belum denied hihihi. tah lah mana pegi tensic tu, saya pun x dpt kesan. Ada tu ada la....

Halamanku : Kepak tu nak tunjjuk esok supaya u ols tengok badan dia dulu eheheh... Jual apa lagi.. Jual anak2 pokok dlm polibeg lah... (Berangan)

abstractdementia : Inspektor ni tgh berkobar2 x tau lah sampai bila boleh tahan... Kalau boleh sambut birthday tu kira sudah bagus...


Tuesday, 2-Oct-2007 07:04 Email | Share | | Bookmark
Saya Anak Pinang

Anak Pinang
Anak Pinang Muda
Text Entry Your daily entries can include text as well as, or instead of, your photos. But How?

Quote:
TQ very much Mr. Halamanku. Can Start my Business soon. Hehe


Monday, 1-Oct-2007 03:09 Email | Share | | Bookmark
Morning Glory

Morning Glory
Payahlah baru nak menyesuaikan diri dengan FP


Monday, 1-Oct-2007 02:59 Email | Share | | Bookmark
Welcome

Welcome


Macam mana nak letak gambar besar kat sini huh?


[<<  <  99  100  101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  111  112  [113]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net