Automate your Marketing
with Womplify




 
Layman's Garden

By: Layman Garderner

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Jun-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Layman's Garden GoodBye

 
iols sudah berpindah rumah.. Sila lah ke http://gardernerlayman.fotopages.com/
Let's leave Layman's Garden with one current scenario..


Wednesday, 24-Jun-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Fruit Fly Giant

 
 
 
View all 6 photos...


Besar lah fruit fly yang ni, selalunya kan, iols jumpa yang kecil2 sama besar dengan semut je. Tapi yang golden ni is as big as a bee kot.


Tuesday, 23-Jun-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Egg Case

 
 
 
View all 5 photos...


Now, egg case siapa pulak kat pokok bunga 'Mussaenda Dona Luz' hari ini. The other day kita sudah melihat egg case mantid. Yang kali ni ada 5 beradik saja ni, tentu bug besar sikit kan. Hehehe..


Monday, 22-Jun-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Okid Merah

Oren okid
Beli lagi
Rupa2nya lain
View all 6 photos...



iols suka okid oren tu sebab dia rajin berbunga. Bila habis sekejap berbunga, then dia akan rehat sekejap, rebunga balik. Tidak lah seperti okid foxtail iols yang bunga Jul last year, then sekarang baru nak rebunga, ambil masa almost a year berehat...

So, one fine day, iols march to the Taman Okid, beli one okid yang iols thought sudah serupa, bawa balik. Bila dah matched & dok sama tempat, baru lah perasan lain jauh. Yang baru is more maroon, & spider-like sikit. Patut lah harga yg baru ni Rm12 saja. Yang oren dulu tu beli harga around Rm30.


Sunday, 21-Jun-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Garden Tepi Porch

 
 
 



Back to the garden everyone.... i love this part of my garden because here, the plants get the most sun & flowers. Lagi pun, they act as a fence dengan neighbour iols, ada lah privacy sikit..
Tengoklah ada bunga kuning turnera, merah okid & nerium, putih janda kaya, oren okid lagi & biru bunga Plumbago auriculata - Forget me not . Semua warna dalam bendera Malaysia sudah ada kan.. How very patriotic... hehehe


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net